Bekijk het volledige profiel van Irene Spek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Irene Spek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Vrijheid, blijheid. Een leuke ...

Vrijheid, blijheid. Een leuke klas. Ik heb 4 jaar lang "getreind" met een groep meiden. Elkaar stress aanjagen voor de examens. Ook een erg drukke tijd geweest! Een pittige stage in het AMC en tegelijkertijd gaan samenwonen. Afijn met die jongen ben ik getrouwd, heb inmiddels gezinsuitbreiding met 2 jongens. Alleen het treinen ben ik nog steeds niet verleerd. Ik zit nog steeds 4 dagen per week in Amsterdam.

2004, Irene Spek

Met één groep hebben we in ons...

Met één groep hebben we in ons examenjaar als eerste de gelegenheid gehad om handvaardigheid en kunstgeschiedenis als vak te kiezen. Daar heb ik ontzettend veel plezier aan beleefd.

2004, Irene Spek

Van de basisschool kan ik me n...

Van de basisschool kan ik me nog het meeste herinneren van juffrouw Schippers. Daar had ik les van in het laatste jaar, maar ik heb daar voor mijn gevoel ook een heel leuk jaar gehad. Verder zijn meester de Droog en Groeneveld nogal in mijn herinnering blijven hangen. Maar dat was in mijn ogen een minder positieve ervaring. Juffrouw Irene, meester de Lange en meester Loos waren daarentegen weer een plezier om bij in de klas te zitten. Vanaf mijn 6e was ik vooral bezig met sport na schooltijd. Op een gegeven moment trainde ik 8x per week, totdat ik het op mijn 16e meer dan zat was. Ik ben bijna van de ene op de andere dag gestopt. School werd toen pas echt belangrijk, omdat het erop of eronder begon te worden voor mijn examen VWO.

2004, Irene Spek
?