Bekijk het volledige profiel van Irene Sijm-van Loenen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 17

Irene Sijm-van Loenen heeft 17 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

we stonden altijd op het hoekj...

we stonden altijd op het hoekje te roken tot dat de directrice er aan kwam met haar kleine hondje peuk achter je hand de directrice bleef net zolang staan tot je peuk was opgebrand zonde van je sigaretje

2004, Irene Sijm-van Loenen

Ik was vriendin met Sonja den ...

Ik was vriendin met Sonja den Ouden verder zaten er in de klas Nelleke Talle, Cora Burgmans, José Roelofs, Frank ? Leo? Bert Vermeulen, Bram Lindhout Wim Hartman en Wim Ruberg en natuurlijk vele anderen. Ik weet nog dat Wim Ruberg mij wel eens thuis op kwam halen om naar school te gaan. Ik had een keer de waterpokken en Wim vertelde op school dat ik een waterhoofd had. Gelukkig ben ik redelijk opgedroogd. 3 januari 2007 met Bert Vermeulen een lunch afspraak gehad.Was erg leuk om hem na 38 te ontmoeten en herinneringen op te halen. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Leuke schooltijd gehad, de werkweek in Leersum was ook erg leuk. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] We kwamen altijd bij Spekkie heerlijke duimdrop kopen.

2004, Irene Sijm-van Loenen

ik was vriendin met Ingrid van...

ik was vriendin met Ingrid van Leersum later nog haar collega geweest bij de Amro Bank ook was ik vriendin met Martha Weggeman bij mij in de klas zaten twee Carla´s ik weet geen achternaam meer ook nog een José zij woonde dacht ik op de Burg Baumanlaan het zou leuk zijn te weten wat er van mij mede klasgenoten geworden is.

2004, Irene Sijm-van Loenen
?