Irene Scheffer

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Scheffer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Scheffer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Er was in dat ene jaar MMS op het Serviamlyceum één lichtpuntje: ik mocht de rol van koning Peter spelen in het toneelstuk Léonce und Lena van Georg Büchner.

  Er was in dat ene jaar MMS op het Serviamlyceum één lichtpuntje: ik mocht de rol van koning Peter spelen in het toneelstuk Léonce und Lena van Georg Büchner.

  serviam lyceum, 1964

  1ste klas: juffrouw Voorthuizen, die samenwoonde met haar vriendin juffrouw Gothe (?), die in de derde klas les gaf en buiten schooltijd een blokfluitklasje had.

  1ste klas: juffrouw Voorthuizen, die samenwoonde met haar vriendin juffrouw Gothe (?), die in de derde klas les gaf en buiten schooltijd een blokfluitklasje had. Tweede en vierde klas mevrouw Melis; vijfde klas mijnheer Griethuijsen, een geweldig onderwijzer; zesde klas de heer Meij. In de vierde klas (?)verhuisden we met de school van de Mauritslaan naar Op de Vey. Namen die boven komen: Doortje Marissen, Hanneke Goettsch, Hanneke Weverling, Heleen Heins, Wim Baans, Helga Weidema, Joop Oele, Peter van Renen, Regien de Korte, Jan Willem Dam, Hans Versluijs, Gina van Popta, Laurence Aveling.

  Parkschool, 1954

  In de derde klas van de MMS moest ik tot mijn spijt naar het Serviamlyceum in Sittard.

  In de derde klas van de MMS moest ik tot mijn spijt naar het Serviamlyceum in Sittard. Ik heb meer herinneringen aan buitenschoolse activiteiten dan aan de lessen: schoolconcerten, dansles, sport, grote schoolavonden, declamatiewedstrijden (ook samen met o.a. Claracollege). Een hecht vriendenclubje uit die tijd: Hans Versluijs, Jan Willem Dam, Riet Lodérus, Peter van Renen.

  Grotiuscollege, 1960

  ?