Bekijk het volledige profiel van Irene Rijswijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irene Rijswijk heeft 0 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het was een fijne school met o...

Het was een fijne school met over het algemeen prettige leraren. Ik ging veel om met Hanneke v B , Ans M, Rudi B, Rob vd K, Jan S en leen S. Ik weet nog dat ik vaak huiswerk maakte bij Jan S. Hij woonde bijna naast de school.

2011, Irene Rijswijk

Het was een gezellige school. ...

Het was een gezellige school. Ik weet nog dat dhr Van Roekel, engels, een keer een schop tegen mijn houten slipper gaf waardoor hij tegen de ruit vloog en een mooie ster achterliet. Meneer Roukema van ak/nl konden we vaak overhalen tot het vertellen van een spannend verhaal. Voor hij begon liep hij een paar keer heen en weer voor din de klas met zijn vinger aan zijn lippen en ja, dan kwam het! Mijn beste vrienden waren Hanneke van Baardewijk, Ans Moorman, Lia van Baak, Rob v.d.Klugt

2011, Irene Rijswijk

Elk jaar op een andere lokatie...

Elk jaar op een andere lokatie. In een kleuterschool, een kerkgebouw en tot slot in de 6de klas de nieuwe school. Mijn vriendinnen waren oa Myrna Eykemans, Marleen de Dreu, Anneke Schouten. Het fijnste was de vierde klas bij men. Van Veen. Vooral het zingen met orgeltje vond ik heerlijk.

2009, Irene Rijswijk
?