Bekijk het volledige profiel van irene reek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

irene reek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

kan me nog goed herinneren de ...

kan me nog goed herinneren de werkweek op school in de eerste klas.de trektocht per fiets in de twee o.l.v. wil waardijk. schoolfeesten ja het was een leuke schooltijd. leuk vriendengroepje met jeannette v. walcheren, jolanda vrolijk, bas en jos heynen, monique broerse.

2004, irene reek

heb op deze school alleen exam...

heb op deze school alleen examen jaar gedaan. ik kwam van het michaelcollege af samen met caroline bart. kan me nog herinneren van de leerkrachten: stevens voor engels en voor duits hadden we les van ?? ze was een non geweest en droeg een pruik. van de berg voor aardrijkskunde. dat was het wel . namen van leerlingen: john olgers yvonne meurs,jolanda kok, gerben??

2004, irene reek

leuke tijd op deze school geha...

leuke tijd op deze school gehad! weet de meeste namen nog uit mijn klas peter van herwaarden paul walter richard sahanaja rob schleeper elly sely jolanda vrolijk monique broerse yvonne amesz etc afscheidsmusical in de zesde klas.

2004, irene reek
?