Irene Rangé

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Rangé en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Rangé heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ha, die Knoflooktenen zijn er altijd wel geweest denk ik! Ik herinner mij nog goed de eerste steen legging, ken zelfs nog de eerste regels van het lied dat we zongen toen we er naar toe liepen met z'n allen.

  Ha, die Knoflooktenen zijn er altijd wel geweest denk ik! Ik herinner mij nog goed de eerste steen legging, ken zelfs nog de eerste regels van het lied dat we zongen toen we er naar toe liepen met z'n allen. Destijds zat ik in de eerste klas, in een noodgebouwtje bij de oude locatie. Ik heb ooit eens een prijsje gewonnen met de "Vitrine" van Sprokkereef. Energie besparing; ik had een neuswarmer gepunnikt, haha, ik wel! Leuk Margreeth dat ik je weer zag! Na zo'n lange tijd! Erwin Peereboom, ik zag je verhaaltje....ik meld me gelijk, ik zat bij jou in de klas! Ik herinner me ook Jim, een grote knul bij wie we allemaal graag aan zijn kleine zwart kroeshaar wilde voelen....En Tjerk, wit haar en rode wangen, onze Friese doorloper! En tja, Otto, waren we allemaal niet stiekum verliefd op hem? Is het een hartenbreker geworden?

  Sjaloom, 1975

  Het duurde maar een jaartje, de opleiding Receptioniste-informatrice.

  Het duurde maar een jaartje, de opleiding Receptioniste-informatrice. Veel leren, korte stage, maar het was wel bijzonder. Volle kleine leslokalen met allemaal meiden. Meneer Toulouse die o.a. handel gaf betrapt bij een optreden van de Chippendales.... zulke dingen vergeet je niet! Hierna weer terug naar Duitsland waar ik Willingen in Hotel der Sauerland Stern een baan kreeg als receptioniste. Kon ik gelijk mijn opleiding in de praktijk brengen!

  Schoevers Opleidingen, 1987

  Met de bus vanuit Duitsland een flink uur rijden naar huis.

  Met de bus vanuit Duitsland een flink uur rijden naar huis. Pfff niet makkelijk altijd! Met enkele andere Duitsland gangers hadden we het wel gezellig als we 's morgens al vroeg op school waren. Petra Koopman en Leon Struijk! Ik herinner me nog goed de woorden van dhr. Hilbers die een toespraakje hield toen ik mijn HAVO examen haalde; "Elke ochtend was het weer spannend...wat zou Irene nu weer aan hebben als ze de bus uit komt?" En dat was waar..... Veel zwarte kleding, veel kettingen en riemen. Een gezellig bos haar waar heel veel commentaar op is geweest. Ach, dat doe je dan toch he! Beter dan dat o zo vreselijk sport tenue....geel met groen, AFSCHUWELIJK, zo kan je toch niet cool het veld over rennen?

  Ichthus College, 1981

  ?