Bekijk het volledige profiel van Irene Peters en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 36

Irene Peters heeft 36 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Lucie Nicolaaij, daar ging ik ...

Lucie Nicolaaij, daar ging ik veel mee om. En de tweeling Lasse en Ivar. Ook herriner ik mij Rob Bunschoten. Grote potten lijm op tafel, je handen volsmeren en dan ballen draaien en ..... snuiven, Jaha, het zat er al vroeg in (geintje). Ik zat bij juffrouw van de Brink, maar dat weet ik alleen van oude foto's met onderschrift. De versierde fietsen en skelters met koninginnedag. Buitenspelen op het plein en veel knip en plak werk.

2006, Irene Peters

Het Zeilkamp, fantastisch! De ...

Het Zeilkamp, fantastisch! De klas was best wel een groote club, gezellige tijd. Meneer Stunnenberg met z'n Lorelei. Juvrouw Henstra: altijd supergezellig. Peter Diepeveen: de enige die het wel gered heeft, mij een beetje engels bij te brengen.

2004, Irene Peters

Dat er op het laatst nauwelijk...

Dat er op het laatst nauwelijks nog leerlingen waren. In de eerste klas, Barrak de hond, uitlaten. De vuile handdoeken naar de wasserette brengen. Schone bij de vuile doen, zodat je weer eerder kon gaan. Er uitgestuurd worden bij Pukkel en dan samen met Alexander te Brake voetje van de vloer doen, zonder aftikken, en dan over de kasten en deurkrukken het hele gebouw door slingeren. Vooral dat laatste: mooie tijd

2004, Irene Peters
?