irene overbeeke

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van irene overbeeke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  irene overbeeke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging met plezier naar het internaat eerst in de Fazanten bij allemaal grote meiden , later werd het een gemengde groep .

  Ik ging met plezier naar het internaat eerst in de Fazanten bij allemaal grote meiden , later werd het een gemengde groep . Altijd op een kamer met Netty en Jelly Klompien en vaak met Beppie ten Kate , Lenny Bondewel en nog Pauline Kruishaar . Aan meneer Chris dierbare herinneringen hij was er echt voor ons , later is hij van het internaat af ge moeten volgens mij omdat hij homosexueel was. De Hattem kampen waren uniek , geweldig en vermoeiend en ook de latere kanokampen geweldig . In het weekend was er altijd tijd voor wat uitjes , naar strand , stad of bij de leiding thuis. Het glaasje benco of siroop na schooltijd , koek en snoep was een hele tractatie. Veel gekeet bij het slapen gaan , en het meneer jaap ( Sipma ) mn heel moeilijk gemaakt. Het opgroeien op het internaat heeft me gevormd tot wie ik nu ben , en ik ben er van overtuigd dat we daar echt niet slechter van zijn geworden

  Schippers Internaat Kon Jul..., 1975

  leuke kleine school , waar het een voordeel maar ook wel eens een nadeel was dat je iedereen al kende van het internaat.

  leuke kleine school , waar het een voordeel maar ook wel eens een nadeel was dat je iedereen al kende van het internaat. Lieve herinneringen aan juf Dubbeldam uit de eerste klas en dat je dan de schrijfletters moest overtrekken met een overtrekpapiertje, in de tweede en derde les van meester vd Bilt in mijn herinnering was hij niet echt populair bij de kinderen , als hij boos werd gooide hij met iets naar het blikje op de tafel waar je pennen ed inzaten, daarna meester Bron die gezellig was en een autoongeluk had gehad en dan tenslotte bij meester Timmer die heel spannend over de tweede wereld oorlog kon vertellen , we kregen vdan van die mooie stempels en bij elk plaatje hoorde dan een stukje geschiedenisles. Verder weet ik dat we in de bovenbouw wel eens filmavonden hadden ( kingkong ) en dat er de eerste jaren een melkboer met paard en wagen door de straat reed ( ook voor die tijd al bijzonder ) . Voetballen op het plein en dan de bal over de muur bij de hoop , zitten op de schroef die naast de school tegen de muur stond , heel veel hinkelen en kaatseballen tegen de muur. In de klas met Claudia Janse , Gerda Pleket , Eric Visser ,Peter Bouwman , Jacqueline .... , Francoise Eier

  De Loopplank, 1975

  Ik deed de MAVO , heb er leuke herinneringen aan vooral aan de schoolfeesten , ik trok veel op met Bernadette Mudde ( ook van het schippersinternaat ) Rachida Hanna , Carine van Leeuwen .

  Ik deed de MAVO , heb er leuke herinneringen aan vooral aan de schoolfeesten , ik trok veel op met Bernadette Mudde ( ook van het schippersinternaat ) Rachida Hanna , Carine van Leeuwen .

  RSG Petrus Hondius, 1981

  ?