Bekijk het volledige profiel van Irène Niemeijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irène Niemeijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik was een leerling van deze s...

Ik was een leerling van deze school. Medeleerlingen: Olga Oosterlo, Hannie Bronwasser, Milly Fokkinga, George de Vries, Sjammo Wesseling, Theo Krikke, Joke Jongbloed, Chrisja en Clara 't Hoen, Silly Visser, Milda Gerritsen, Paul van der Veen, Otto Rosier, Jan Alstein. Onderwijzers: juffrouw Goedhals, meester van der Roovaart, meester Piet Lenstra.Ik heb vier jaar bij meester Lenstra in de klas gezeten. Ik heb er met plezier gezeten. Ik was geloof ik wel een enorme kletskous en ik kon nooit stilzitten. Ik woonde schuin tegenover de school Horizonstraat 2, later ben ik verhuisd naar de Mercuriusstraat 19.

2007, Irène Niemeijer

Ik was dol op wiskunde en vand...

Ik was dol op wiskunde en vandaar dat dhr Steen mijn lievelingsleraar was. En hoewel de talen nou niet bepaald tot mijn favoriete vakken hoorden, vond ik dhr Aalders een schat van een leraar. Hij gaf ons Engels, maar ook dhr Gubbels mocht ik erg graag. Ik dacht dat hij ons Nederlands gaf. Hij was wel een beetje verlegen. Van dhr Withaar kregen we biologie, fysica en in de eerste twee klassen ook steno en typen. Die twee laatste lessen waren niet verplicht. Dhr Steen gaf in de eerste jaren ook tekenen, later gaf dhr Taal dat. Hij gaf ook Frans, eerder deed dhr Briene dat. Van dhr Van Malkenhorst kregen we aardrijkskunde en geschiedenis. Hij rookte altijd in de klas. Van die smerige Gaulloise? sigaretten, dhr Taal rookte ook altijd in de klas en maakte vaak handstandjes. Hij was superlenig. Van mijn klasgenoten weet ik nog maar weinig namen: Ineke Kastelein en Janny Pastoor, Clementine van Haarlem,Rineke de Boer, Helma ?, Daisy Koch,Jan Alstein en zat Otto Rosier ook op onze school of zat hij mogelijk alleen op mijn lagere school. Ik hoop jullie in ieder geval op de reünie te ontmoeten. groetjes, Irène

2005, Irène Niemeijer
?