irene mulders

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van irene mulders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  irene mulders heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij weinig van dit jaar, ik moest van thuis nog naar school en kwam in een klas met leerlingen die een stuk jonger waren dan ik.

  Ik herinner mij weinig van dit jaar, ik moest van thuis nog naar school en kwam in een klas met leerlingen die een stuk jonger waren dan ik. Ik zat in klas H2. Leerde in die klas mijn huidige man kennen, dus had geen zin om verder te leren. Maar kreeg toen van mijn ouders te horen als ik niet slaagde ik dat jaar over moest doen, dus de laatste maanden nog mijn best gedaan en uit eindelijk mijn papiertje gehaald.Nog leuke herinneringen aan reisje naar België.Namen zegen me niets meer. Alleen de direkteur was een aardige man, die belde mijn vader op als ik spijbelde.

  PRISCILLA, 1972

  Ik heb toen de tijd eerst zoals dat heten de p stroom en daarna de p/t stroom gedaan.

  Ik heb toen de tijd eerst zoals dat heten de p stroom en daarna de p/t stroom gedaan. Een van mijn vriendinnen was Petra Matulesie. Dan zaten er nog twee zussen de een hete Jose en Mieke zij woonde in Den Bosch op de kruiskamp Jose was 25 september jarig.Ik zou het best leuk vinden om op deze manier weer kontact te krijgen.

  Maria Immaculata, 1970

  ?