Bekijk het volledige profiel van Irene Marijt en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Irene Marijt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

we hebben een jaar geleden nog...

we hebben een jaar geleden nog een reunie gehad, was erg leuk, het grappige vond ik dat iedereen eigenlijk nog precies hetzelfde was,zo herkenbaar! Het was apart, met alleen meiden op school. Op de reunie veel herinneringen opgehaald, ook over de leerkrachten.

2004, Irene Marijt

In de tweede en derde was het ...

In de tweede en derde was het enorm keten, alle vragenlijsten die werden bedacht door Stella en Marja, wat je favoriete muziek was, enz, dan werd iedereen gekoppeld aan elkaar. In de vijfde en zesde zat ik met Els en Cees van der Lely, dat was gezellig. De reis naar London met de boot met windkracht 9, iedereen zo ziek! Ik werd die week 17, balen!

2003, Irene Marijt

De leerkrachten die ik me heri...

De leerkrachten die ik me herinner zijn. juffrouw Wijna, Vos,Keus en meester Wijna, Berg. In de vierde en vijfde zaten we met z'n tienen bij de derde en zesde. Dat was best gezellig. Bij meneer Berg mochten we ons rekenen en taal zelf nakijken. Ik herinner m'n vriendje Kees in de eerste, die helaas ging verhuizen en Hans, die ik nog op vakantie tegen kwam, en natuurlijk Stieny, jou ook, evenals bijna alle namen die je opnoemt.

2003, Irene Marijt
?