Bekijk het volledige profiel van Irene Louise Romeijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 33

Irene Louise Romeijn heeft 33 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

De juffen ... juffrouw de Soet...

De juffen ... juffrouw de Soete en juffrouw van den Brink en inderdaad de zandbak waar ik eens zo'n zware ronde balk op mijn voet(je) kreeg ..... Van mijn klasgenootjes herinner ik me de zusjes Paanen (Ellen en Freddie daar ben ik ook mee naar de lagere school gegaan) en Gerrie Stroeve, Lola Kuiten (die ook naar diezelfde lagere school ging) en praktisch al mijn buurjongens en meisjes die ook op dat schooltje zaten.... Peter iets met Moor... (zijn vader was schilder)Inmiddels weet ik het weer Peter Moorman.... ik woonde er tegenover boven de Garage mijn 7 jaar jongere broer Ronald heeft er ook opgezeten en inderdaad Marja de Wee het klopt het is die school en die had twee in/uitgangen en die juffen dat klopte ook en ik ben ook nog naar die reunie geweest samen met mijn moeder en broertje.... god wat een tijd geleden allemaal die juf. de Soete herkende ik meteen op die klassen foto ..... die vrouw werd maar niet ouder en bleef maar juf op die school.... ik weet niet of zij nu nog leeft juf. van den Brink in ieder geval niet meer maar ik weet van tot nog niet zo heel lang geleden dat juffrouw de Soete nog altijd leefde... zij was mijn juf op die school .. ik zal mijn moeder vragen die weet misschien nog wel iets meer..... ondertussen ook Freddie Paanen(de zus van Ellen Paanen) nog gesproken en die wist dat die andere van die tweeling Peter heette....ik heb ook al veel van mijn klasgenoten van de lagere school gevonden en ook van de Mulo Ga op zoek naar oude foto's.... wie mij wil vertellen over zijn herinneringen louzzzie api hmstipcom ik zou het heel erg leuk vinden.... ps die foto van sept 54 is in die zandbak genomen kijk maar eens goed !!!!!

2003, Irene Louise Romeijn

veel herinner ik me niet meer....

veel herinner ik me niet meer.. wel inmiddels een behoorlijk aantal klasgenoten gesproken en dat is heel erg leuk.... want een ieder weet wel weer iets anders....Marja Greven neem ff contact op met Rudy Alders of met mij louzzzie api hetepoststipcom je kunt toch wel engels he??? hahaha we willen graag een reunie maar missen nog wat mensen wie weet van carla petit paula pauli corrie licher jopie eland anneke blankensteijn jet van wijngaarden en zo nog wel een paar waar ze uithangen.?????? ook kun je contact opnemen met thea kloos die werkt nl bij de gemeente lelystad .....

2003, Irene Louise Romeijn

erg leuk .... allemaal mensen ...

erg leuk .... allemaal mensen die les hebben gehad van dezelfde leraren als ik.... v.d Zeijde (engels ) Korrelboom (algebra) (door hem heb ik nooit meer iets van algebra gesnapt!!) en men.en mevr. van Veen..... heel erg leuk vind ik dit want ik heb verder nooit meer iemand gezien van mijn klasgenoten.. ook ik zat (even) in de klas met Ronnie Splinter en verder zat ik vanaf de 2e klas nog maar met 1 meisje in een klas vol jongens!!!! Zij heette Beppie van Aken en ik Irene Baas ook de naam Rudi van Amstel zegt mij wel iets... zin in een reunie??? zo ja ik kom zeker...zojuist een lang gesprek gehad met Rudi Alders dat was top ook met Ronnie Postema heb ik regelmatig contact en dat is lachen gieren brullen ik zou het erg leuk vinden iets van mijn oude klasgenoten te vernemen. louzzzie api hm stipjecom tot snel hoop ik het is echt leuk om al die oude gasten weer eens te spreken of nog beter te zien wie oh wie gaat die reunie organiseren?

2003, Irene Louise Romeijn
?