Irene Langendijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Langendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Langendijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij een hele grote eerste klas, meer dan 50 leerlingen bij juffrouw Lehr.

  Ik herinner mij een hele grote eerste klas, meer dan 50 leerlingen bij juffrouw Lehr. Ik zat in de klas bij Johan van den Ban, Wimbart Ovaa, Thea Cleton, Edith .... en mijn grote vriendin Els Wanrooy. Ik herinner mij Marijke Kooi, met wie ik dagelijks naar school liep. Conny Iburg emigreerde naar ? Canada? Mariette Dutilh was er ook en Kees van dan Berg, die een prachtige wielewaal in mijn poëzie-album tekende. Dat album heb ik nog, zij het in slechte staat, maar daar heb ik alle klasgenoten hun naam in laten zetten met hun verjaardag, omdat ik in de zesde klas naar Haarlem verhuisde. Dus ik zou nog veel meer namen kunnen noemen, waaronder Albertine Voskamp, wier vader overleed, hetgeen erg veel indruk maakte. Ik eindig met de hartelijke felicitaties aan Thea Cleton, die is vandaag jarig, 7 december en ik hoop, dat ze dat, gezond en wel ergens viert ... Hartelijke groet aan allen, Irene

  De Margriet, 1951

  Ik deel mijn herinneringen aan de schoolperiode via de mij bekende emailadressen van mijn oud-klasgenoten en via reunies, alleen van Patricia en Hans heb ik geen adres.

  Ik deel mijn herinneringen aan de schoolperiode via de mij bekende emailadressen van mijn oud-klasgenoten en via reunies, alleen van Patricia en Hans heb ik geen adres. Dus .... als iemand mij daaraan kan helpen, houd ik mij aanbevolen.

  Het Stedelijk Gymnasium, 1957

  ?