Bekijk het volledige profiel van Irene Kuijpers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 30

Irene Kuijpers heeft 30 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Elektrotechniek, maar een half...

Elektrotechniek, maar een half jaartje. Daarna weer snel terug naar HTS Dordt. Ik herinner mij natuurlijk Erik en Peter. Verder Ferrier die vroeger nog eens een plaatje had opgenomen en daar erg trots op was.

2004, Irene Kuijpers

Ik was net 17 jaar en was inee...

Ik was net 17 jaar en was ineens big...er ging een wereld voor me open. Ik heb erg veel lol gehad, veel gefeest en dus ook veel gefilosofeerd in de soos. asv AUGUSTIJN....koppig volhouden!!!! Daarnaast het erg naar mijn zin gehad bij TN vooral het eerste jaar in 1990 hadden we een erg leuke klas.(zie mijn foto's) Toen ook mijn vriendin Ellis leren kennen. We hebben samen veel gekletst,geklaverjast, gerookt en ook de verschillende prakticum lessen uitgevoerd. Helaas maar een jaartje in dezelfde klas, maar nu nog steeds dikke vriendinnen.

2004, Irene Kuijpers

TTT was toch wel erg leuk. Het...

TTT was toch wel erg leuk. Het maakte niet uit wat we speelde met de toneelgroep, ik was altijd weer de vrouw van Leo Groothuis. In slaap vallen tijdens de natuurkundeles?! Hoe ben ik daar mee weggekomen. Meneer Hoogsteder was toch wel een erg leuke leraar. Verder veel geleerd van mevrouw Visser maar niet tijdens de les. Eten met heel de klas bij meneer Cremers thuis, dat was wel heel erg gezellig. Ik vond het niet echt een leuke tijd, maar ik heb toch wel veel leuke dingen meegemaakt met oa Lisette, Judith, Marielle, Birgit, Daan, Esther, Victor, Menno, Perry, Peter en broer Paul natuurlijk.

2004, Irene Kuijpers
?