Bekijk het volledige profiel van Irene Korevaar en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irene Korevaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Tja.... wat zal ik zeggen, toc...

Tja.... wat zal ik zeggen, toch wel een leuke tijd gehad. Londen, was leuk maar wel rot dat we in die stomme gast-gezinnen moesten, hotel was leuker geweest. Herrinder me nog teveel dingen om allemaal op te noemen. Vooral de 3e en 4e klas waren leuk, vooral met Tonnie v/d Boogaard.

2004, Irene Korevaar

Ben in Maart '98 begonnen aan ...

Ben in Maart '98 begonnen aan de opleiding voor verzorgende I.G. Was een nieuwe opleiding, zo nieuw dat er nog weinig over bekend was. Heb ongeveer 2 jaar op deze school gezeten. Toen zijn we verhuist naar een ander gebouw. Het was daar erg groot en ongezellig, we misten allemaal de gezellige Lutmastraat. Zat in de klas met Linda, Sabine, Johan, Bebas, Jolanda, Nancy, Naomi, Petra, Niels. We hadden een leuke klas, jammer dat ik er een half jaartje langer over heb gedaan, maar heb in julli 2001 toch nog mijn diploma behaalt. Ik werk nog steeds in vph De Poort

2004, Irene Korevaar

Kwam op school bij meneer Rite...

Kwam op school bij meneer Riteco. De kuikentjes en tuintjes bij meneer Wildenberg waren erg leuk. En natuurlijk de playbackshow en musical. En wij waren met de klas 3 jaar achter elkaar slagbaltoernooi kampioen. Dat gebeurde niet vaak. Wij hadden geluk met Arvid Smit, die mepte die bal nog wel eens over de school. Was toch wel een aparte klas, allemaal totaal verschillende mensen.

2004, Irene Korevaar
?