Bekijk het volledige profiel van Irene Hermans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irene Hermans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na de Landbouw Huishoudschool ...

Na de Landbouw Huishoudschool kwam ik op de Mulo. Samen met mij stiefzusje Babs Isaak, hebben we de school doorlopen. Wij zaten naast mekaar in de klas. Op de voorste rij zaten Joyce Maas en Ignes Barend. achter ons Tony Lith en een blonde jongen die we "Jet" noemden zijn echte naam is mij ontschoten. andere kinderen die ik mij herinner zijn: Marjolein, Marian Bakker en haar broer, Dingena(?)Verlaan. Hr. Baas, die directeur was gaf Franse les en zo nu en dan geschiedeis, dat vond ik van hem geweldige lessen. Boekhouden kregen we van hr. Kingma, Wiskunde van hr. Kop

2015, Irene Hermans

Ik begon in de 5e klas ging ov...

Ik begon in de 5e klas ging over naar de 6e klas waar ook jongens van de 7e en 8e klas bij zaten. Namen van de kinderen ben ik kwijt maar wellicht kom ik er later nog wel op.

2015, Irene Hermans

Ben 2 jaar hier op school gewe...

Ben 2 jaar hier op school geweest. AVO- en naaldvakken vond ik het leukst Wilde het onderwijs in, maar absoluut niet op een huishoudschool. Ging veel om met Truus Klos van de J.L. van Reyweg en Rietje Groenheide van de Schoolstraat. Hopelijk kent iemand hen en/of kunnen ze mij met hen in contact brengen.

2015, Irene Hermans
?