Bekijk het volledige profiel van irene groenendijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

irene groenendijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heerlijk gekleuterd bij juf v....

Heerlijk gekleuterd bij juf v.d Wegen in de Rode klas. Juf Korf had de Gele klas. Favoriet was de poppenhoek, maar soms moest ik verplicht in de bouwhoek of zoiets, en dat vond ik balen. Ik had een enorme hekel aan de zandbak en aan "propjes plakken", want daar kreeg je vieze handen van. Dit is nooit meer over gegaan, maar ik lijd nog net niet aan smetvrees. Het was een heerlijk schooltje, waar je je heel veilig en geborgen voelde, en waar je onbekommerd kleuter kon zijn! Zou het ieder kind zo gunnen! Stukken beter dan de huidige basisscholen! Annemarieke den Uil was een van mijn vriendinnetjes, en tot op de dag van vandaag zijn we dat nog steeds!

2004, irene groenendijk

Juf Meijer, juf Voortman, mees...

Juf Meijer, juf Voortman, meesters Rustenburg, Dekker, Aurik en natuurlijk meester Bouman met z'n groentjes die hij voor ons allen at! Heerlijke tijd gehad. klasgenootjes: Annemarieke, Jantina, Winfred, Yvonne, Jon en nog veel meer!

2004, irene groenendijk

geweldige school, altijd lache...

geweldige school, altijd lachen, veel geleerd, de rijtjes van dhr. v Lente ken ik nog uit mijn hoofd!! Ben getrouwd en we hebben 3 kinderen: dochter van 20 en 13, en een zoon van 17 jaar.

2004, irene groenendijk
?