Bekijk het volledige profiel van Irene Goudberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irene Goudberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Kwam als 6 jarige hier op scho...

Kwam als 6 jarige hier op school. Juffrouw Wijnholt was mijn eerste juf, een lieve juf. halverwege klas 3 verhuisd naar Schiedam. Herinner me de lessen handwerken en handenarbeid nog wel. En dat in 1967 de eerste kroon prins geboren werd. We maakten allemaal een muts, en kregen ook ieder een beker, met een foto van het kleine prinsje er op.

2016, Irene Goudberg

Kwam in 4 HAVO hier op school,...

Kwam in 4 HAVO hier op school, na de MAVO. 2 jaar over de 4e klas gedaan, maar halverwege verhuist naar Friesland. Herinner me dat er toen in die tijd een leraar overleden is, die engels gaf. En die man had het niet makkelijk in de klas, kon geen orde houden en werd dus gepest. Wat hadden die pesters toen een spijt zeg ! Vond het wel gezellig op deze school, maar erg groot. Kwam van een kleine school met maar 300 leerlingen, vandaar.

2016, Irene Goudberg

Twee jaar hier op school gezet...

Twee jaar hier op school gezeten. Klas 5 en 6, beide bij meester Donkers. Een hele fijne tijd geweest. Wat vond ik het vreselijk om van school te gaan na de 6e klas ! Voor schooltijd 2x per week een half uurtje engels. De schooltandarts !! vreselijk !! heb er nog een trauma van !!

2016, Irene Goudberg
?