Bekijk het volledige profiel van irene glabbeek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

irene glabbeek heeft 0 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Daar ik nog wat speels was ben...

Daar ik nog wat speels was ben ik 2x blijven zitten. Veel gestudeerd samen met Marianne de Brouwer. Roken in de pauze deden we ook al achter de bakkerswinkel van van Eeckeren , werden we weer opgehaald door de leraar. Wat me ook nog bijstaat is dat toen de eindexamens achter de rug waren we iedereen afgingen om dit te vieren zo ook bij Liselot van Zoelen. We stonden met teveel mensen in de lift waarschijnlijk en zijn toen door de brandweer bevrijdt.

2014, irene glabbeek

Het schoolgebouw was niet van ...

Het schoolgebouw was niet van steen. Het leek op een noodgebouw en wat ik mij nog kan herinneren is dat wij tijdelijk ook nog op de school aan de mecklenburglaan hebben vertoefd waarom weet ik niet meer.Het hoofd van de Meeuw was Juffrouw T(h)ie.

2014, irene glabbeek

Mijn favoriete leraar was mijn...

Mijn favoriete leraar was mijnheer Phaff en in de 3e klas had ik een klasgenootje Mieke van Kooten, die helaas voor mij, destijds verhuisde naar Amersfoort. Heb nog 1x bij haar gelogeerd daarna geen contact meer. Ook Joke Huijting (k)is me bijgebleven zij had altijd snoep bij zich en tijdens het speelkwartier wisten wij haar goed mee te helpen van haar snoep af te komen.

2014, irene glabbeek
?