Irene Formillo

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Formillo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Formillo heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb hier op deze school in de peuterschool gezeten en de eerte, en tweede klas.

  ik heb hier op deze school in de peuterschool gezeten en de eerte, en tweede klas. Ik kan me nog heel goed juffrouw Anja herinneren. Ik heb ook eens bij haar gelogeerd. Op deze school heb ik Nederlands geleerd. Mijn zussen, Laura en Giovanna zaten er ook op.

  prinses juliana school, 1984

  schrijf me! formillo apens.

  schrijf me! formillo apens. h.com Ik heb hele goeie herinneringen van deze school. Hansna Acheffay was een van me vriendinnen. Ik herinner me nog meester Kesler, Kinkelaar, de gymmeester, meester Nuhaan enz.Ik heb nooit de Mts afgemaakt doordat ik naar Curacao verhuisd was. nu woon ik in Amerika, en het bevalt heel erg. Ik zit nu weer op school hier, en het bevalt heel erg. Wat ik toen niet afgemaakt had maak ik nu af. ik was altijd slecht in Engels, en nu is het als mijn eerste taal!

  LTS en MTS voor Mode en Kle..., 1990

  schrijf me! formillo apenstaart hotm.

  schrijf me! formillo apenstaart hotm.cm Jonneke Hiemcke was mijn beste vriendin, ik speelde altijd bij haar thuis. Ik herriner me nog steeds meester Mattheus, Meester Erik,Juffrouw Ursula, meester Theo, en andere klasgenoten zoals, Tamara Pinas, Kitty Rijkland,Christiaan uit Luxemburg, Carlos, Sima, Rutger, Raymond, Tjark,Tina Yeboah uit Ghana, en Asjana Rodjan waar ik soms contakt mee heb.

  Oecumenische Achtsprong, 1986

  ?