Irene van 't Oever

Kent 8 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene van 't Oever en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene van 't Oever heeft 2 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leraar geschiedenis, zijn vertelkunst was onnavolgbaar en hield ons gekluisterd aan onze banken.

  leraar geschiedenis, zijn vertelkunst was onnavolgbaar en hield ons gekluisterd aan onze banken. Vooral de Egyptische periode van de pharao's - hij zag er zelf ook zo'n beetje uit als een pharao. Over elke lera(a)res van deze school in die periode is wel iets specifieks te vertellen.

  Maerlant lyceum, 1960

  Koelma : met een "t" van Van Nelle- als je een paar keer een 10 voor een dictee had kreeg je een cadeautje (gom, potlood, enz) Weber : de prettigste leraar Clignette : sadistisch, trok Hanneke de Weert de oren van haar hoofd en had liefjes (op schoot)

  Koelma : met een "t" van Van Nelle- als je een paar keer een 10 voor een dictee had kreeg je een cadeautje (gom, potlood, enz) Weber : de prettigste leraar Clignette : sadistisch, trok Hanneke de Weert de oren van haar hoofd en had liefjes (op schoot) Bos : beetje gek Gisolf : "papperlapap" of i.d. - was sadistisch - kon enorm pesten

  Professor Casimirschool, 1954

  ?