Irene Ergün

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Ergün en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Ergün heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen meneer jeoen van de stoel viel, hij was een stagaire en iedereen kon niet altijd goed met hem overweg, maar ik lag toen helemaal in een deuk toen hij de slinger ophing voor Meneer Marcels verjaardag.

  Toen meneer jeoen van de stoel viel, hij was een stagaire en iedereen kon niet altijd goed met hem overweg, maar ik lag toen helemaal in een deuk toen hij de slinger ophing voor Meneer Marcels verjaardag. En hij werd altijd zo rood en zijn halsslagader spande hij altijd aan als hij boos werd, daarom mosten we vaak lachen. En carnaval was altijd ook weer leuk, even geen school soms en in de pauze doorfeesten op carnavalsmuziek, al ging het mij meer om het geen-les hebben dan om de "leuke" carnavalsmuziek, maar het wel gezellig op het schoolplein, de polonaise en de echte carnavalsoptocht was toch wel het leukst want daarbij zat ik in de raad van 11 wat echt zo leuk was, want je mocht dan op de wagen staan en die kleren drgane, die cape en dat hoedje echt lijp!! En dan heb je ok nog meneer Bottenberg(kraker) destijds onze direkteur en tevens ook onze koorleider/dirigent en dan zij hij altijd: "Die mund moet open, groter, jaah doe die mund open"en dan deed hij het altijd zo leuk voor.

  Wethouder Af V/d Heydenschool, 1992

  ?