irene duwel

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van irene duwel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  irene duwel heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb hier alleen op de kleuterschool gezeten.

  ik heb hier alleen op de kleuterschool gezeten. dit was een houten gebouwtje op het school plein in mijn herinnering. opde foto ben ik de gene voor aan met dat witte vestje aan ik weet nog dat ik uit het ziekenhuis kwam na dat ik in kokend water was gevallen dat toen de hele kleuterklas bij ons thuis is geweest . ik ben al bijna 30 jaar getrouwd en heb een zoon van 27 en een dochter van 24 en woon in zandvoort

  Lagere school, 1961

  we zaten bij meneer worst in de klas het was daar altijd een rommel ook bij muziek van mevr valk en het leukste vond ik les van men schaapherder.

  we zaten bij meneer worst in de klas het was daar altijd een rommel ook bij muziek van mevr valk en het leukste vond ik les van men schaapherder.

  Hadewych huishoudschool, 1969

  Ik kwam uit Duivendrecht bij Amsterdam vandaan .

  Ik kwam uit Duivendrecht bij Amsterdam vandaan . ik heb er een erg leuke tijd gehad met Jose van summeren , Sjan hoefs en Carla bandel . vooral de kookles van zuster marie jose vond ik erg leuk

  r.k.school voor huishoud en..., 1971

  ?