Bekijk het volledige profiel van Irene deMeijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Irene deMeijer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik vond het in het begin vrese...

Ik vond het in het begin vreselijk op deze school omdat ik pas instroomde in de vijfde klas, kon dus helemaal niemand. Heb twee jaar in de klas van Meester van Moort gezeten, was op een gegeven moment wel erg gezellig.

2008, Irene deMeijer

Ik heb hele goede herinneringe...

Ik heb hele goede herinneringen aan het Kompas. Weet nog goed dat een jongen uit mijn klas de naam heeft verzonnen en daar toen een prijs mee heeft gewonnen. Ik baalde gigantisch toen ik van school af moest dat was toen ik naar de vijfde klas ging want de school werd te groot door kinderen uit de flats, ik moest toen naar de Wegwijzer, echt balen! Ging veel om met Marieke Hilbrands, Ellen Reinhart en Hanneke Oudshoorn. Herinner me goed juffrouw 't Mannetje of Oud Mannetje ik weet niet meer precies haar naam, we mochten een keertje met een groepje uit de klas met haar mee naar huis limonade drinken. Meester Tolenaars vond ik ook te gek, leuke vent. Meester van de Rijst super streng, was een keertje de gang op gestuurd en toen stond ik mee te zingen met het lang zal ze leven voor iemand uit mijn klas en toen kreeg ik van hem nog eens extra straf, moest in de hoek staan van de hoogste klas waar toen mijn oudste broer Peter in zat, schaamde me dood. Tandarts Tollenaar vond ik een rampeplan, echt doodeng, wat een beul was dat!

2008, Irene deMeijer

Ik herinner mij dat we altijd ...

Ik herinner mij dat we altijd van die vieze warme pakjes schoolmelk kregen dat vond ik echt vreselijk maar moest het toch opdrinken, sindsdien lust ik geen melk meer. Ging altijd op de step naar school samen met mijn grote broer Maarten.

2008, Irene deMeijer
?