Bekijk het volledige profiel van Irene Dekker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irene Dekker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

flierefluitend door de 2 jaar ...

flierefluitend door de 2 jaar havo gerold, leuke herinneringen aan alle leerlingen waarbij ik de meeste namen nu kwijt ben. Vera, Liesbeth, Gert-Jan, Gemmy, Mirjam, lerarenkorps vond ik nogal hypocriet, veel zwaaien met geloof en vervolgens in staat zijn leerlingen de grond in te boren. heb wel goede herinneringen aan molenaar voor engels. zoveel jarig bestaan met alle festiviteiten daaromheen en veel bezoeken aan de hipsekrips heb bas daar leren kennen waarmee ik later ben getrouwd en 2 ventjes mee heb gekregen.

2005, Irene Dekker

heb een geheugen als een lekke...

heb een geheugen als een lekke zeef kan me ook niet zo heel veel meer herinneren behalve dat we persil emmertjes spaarden voor een of ander goed doel. jufr de gruyter? heb nog ergens in de melee een foto die ik zal opzoeken.

2005, Irene Dekker

Begonnen onder meneer Hagenaar...

Begonnen onder meneer Hagenaar met zijn onafscheidelijke sigaartje. Het contrast met Fred Spanjerberg had niet groter kunnen zijn. Werkelijk de wilde 60 er jaren kwamen de school binnenstuiven met hem. Bewaar goede herinneringen aan mijn tijd daar. Ik kom op dit moment niet op namen van medeleerlingen, mijn eventuele foto's liggen in opslag en meestal zorgt het zien van gezichten wel voor de bijbehorende namen. mevr Tideman voor Duits en Wiskunde Ernie Penseel voor Nederlands en heel even Natuurkunde , prachtig experiment met een oud potje poeder(natrium?) in de toiletpot die natuurlijk ontplofte. Joke Geljon voor Frans, we mochten haar van "Fred" absoluut niet tutoyeren, tegen de tijd dat ze aan het leraren corps werd toegevoegd zal de grond al wel wat warm onder zijn voeten zijn geweest. Heb in alle vrijgevochtenheid van die periode wel een jaar te lang over de school gedaan want echt hard werken zat er niet bij. Heb na mijn diploma nog mijn HAVO diploma gehaald op het Chr. Lyceum Oost. Daarna aan het werk, getrouwd, 2jaar engels MO , in het buitenland gezeten en na de geboorte van mijn eerste zoon terug gekomen. Woon momenteel alleen in Vught. Kinderen het huis uit en man overleden. Ik zou het leuk vinden om weer met anderen jeugdherinneringen op te halen.

2004, Irene Dekker
?