irene decroock

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van irene decroock en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  irene decroock heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik reed samen met nog een meisje , marian droog, vanuit noordwijk iedere week naar de hogeschool in den haag aan het sweelinckplein en ook aan de laan van meerdervoort waar we soms les hadden.

  ik reed samen met nog een meisje , marian droog, vanuit noordwijk iedere week naar de hogeschool in den haag aan het sweelinckplein en ook aan de laan van meerdervoort waar we soms les hadden. ik volgde toen mbo iw en de laan van meerdervoort was voornamelijk hbo. het was een gezellige school maarik herinner me dat ik in die tijd niet zo lekker in mijn vel zat. kan gebeuren toch.

  Praehep (voorheen Instituut..., 1977

  dem scho0l was behoorlijk strak streng ,met de nonnen ik voelde me er niet prettig want het idee dat de meisjes met wat rijkere ouders erg voorgetrokken werden en daar hoorde ik dus niet bij had regelmatig ruzie met eenvan die meiden die daardoor dachten

  dem scho0l was behoorlijk strak streng ,met de nonnen ik voelde me er niet prettig want het idee dat de meisjes met wat rijkere ouders erg voorgetrokken werden en daar hoorde ik dus niet bij had regelmatig ruzie met eenvan die meiden die daardoor dachten dat ze meer waren. gelukkig ook wel leuke vriendinnen zoals bv margot caspers lonnie de haas (overleden )

  Maria school, 1963

  ?