Irene Coppens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Coppens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Coppens heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Kager, een hele lieve juffrouw.

  Juffrouw Kager, een hele lieve juffrouw. Samen met Mary van Boxtel nog een keer bij haar op bezoek geweest in Castricum. Ze is helaas al overleden. Op de foto sta ik in het midden. Links staat Mary van Boxtel en het meisje rechts heet volgens mij Connie Manasse (weet ik niet zeker).

  Kleuterschool Fatima, 1960

  De eerste jaren in de houten barakken.

  De eerste jaren in de houten barakken. Zoeken waar je lokaal nu weer is met het klasseboek onder je arm. Toen de overgang naar de nieuwe school. Samen met Hans van Akkeren in de 3e klas blijven zitten. Met Dineke, Tineke, Lydie en Pauline leren dansen bij Jansen! Economie van de heer Baard(t)? De definitie van economie zullen we nooit meer vergeten.

  Pius X Lyceum, 1968

  Juffr.

  Juffr.Brouwer 1e klas, zuster Hyacinth, de handwerkzuster. Het schoolzwemmen vond ik vreselijk. De scheiding tussen de Juliaschool en de Franciscusschool. In de 6e klas kregen we franse les. Ik was bevriend met Mary van Boxtel, die naar Limburg verhuisde, en met Joyce Kroon.

  Juliaschool, 1962

  ?