Irene Bouwens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Bouwens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Bouwens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben in 1986 halsoverkop aan de MEAO begonnen.

  Ben in 1986 halsoverkop aan de MEAO begonnen. Het was een noodsprong, maar wat een leuke tijd heb ik gehad op de MEAO. In het tweede jaar stroomden veel van mijn HAVO klasgenootjes in. Ik kan me niet zo heel veel (achter)namen herinneren, maar ik ging op school om met Ronald, Alwin, Frans, Marissa, Rachida, Angelique.

  de dobbe, 1986

  Heb een hele leuke tijd gehad op het Alfrink in de eerste drie / vier jaren.

  Heb een hele leuke tijd gehad op het Alfrink in de eerste drie / vier jaren. Leuke klasseavonden, veel lachen en ik ging ECHT goed die eerste jaren, vond ik zelf. Toen werd ik verliefd in de 4e klas en daar ging meer energie naar toe dan naar het huiswerk -> ik bleef zitten. Wel gezellig met veel anderen EN ik ging twee keer op schoolkamp. Alleen, dit jaar -> veel ziek en de schoolresultaten waren wederom niet best. Ik moest bij de gymleraar op het kantoortje komen (Ik ben ECHT zijn naam kwijt) en hij vertelde mij dat ik van school moest! VRESELIJK, wat nu??? Het is allemaal erg goed gekomen. MEAO gedaan, 12 jaar bij KLM gewerkt en heel erg veel van de wereld gezien! Momenteel doe ik het iets rustiger aan bij Gemeente Rijswijk als ambtenaar en als moeder van mijn drie maanden oude zoontje Alexander!

  Alfrink College, 1981

  Ik zat samen met mijn drie zusjes op de Buytenwegh.

  Ik zat samen met mijn drie zusjes op de Buytenwegh. Linda, Karin en Patricia. Ik heb mijn laatste jaar bij Egbert geweldig gevonden. Heb echter wel als 'trol' de lagere school verlaten ; geweldige musical!!!

  de Buytenwegh, 1975

  ?