Bekijk het volledige profiel van Irene Berg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Irene Berg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Hier heb ik echt een leuke tij...

Hier heb ik echt een leuke tijd gehad, en erg leuke klas, iedereen kon op zich met elkaar, dit was gewoon een super tijd! Gaan en komen wanneer je zin had, shoppen in Zwolle onder schooltijd, niet naar sport en spel! Kan het nog beter! Uh na ja ok er was ook iets niet leuk: tutor! Echt onzin was dat! Daar blijf ik bij!

2004, Irene Berg

Doordat deze school niet al te...

Doordat deze school niet al te groot was, was de sfeer gewoon goed! Elke leraar kende je ook echt!Ok dit had natuurlijk ook zn nadelen! De leraren die mij echt bij gebleven zijn: Meneer de Jong, Van Vessem die absoluut geen kinderen wilde en ons iets later vertelde dat zn vrouw zwanger was, ja dan kom je er niet meer onderuit, Prinssen, Strobach, en drent tijden de les en gigantische *** maar er buiten kon hij wel ok zijn. En ja laten we maar niet over ossie (of beter gezegd klepgeit) beginnen! Leuke tijden, leuke feesten, iedereen in gala voor de uitreiking van onze diploma's!

2004, Irene Berg

Ik heb meerdere leuke herinner...

Ik heb meerdere leuke herinneringen, het was gewoon een leuke klas waar ik in zat, zoals meerdere oude klasgenoten van mij al gezegd hebben Juffrouw Wijnhoud is een juf die je niet snel vergeet, vooral voor die tijd was zij echt tof!

2004, Irene Berg
?