Bekijk het volledige profiel van ireen Brederode en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

ireen Brederode heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Fijnste herinneringen heb ik a...

Fijnste herinneringen heb ik aan Mijnheer v. Hout, hij kon de prachtigste verhalen vertellen over de Ned. geschiedenis. Dan was natuurlijk Sjoerd, z'n volksdansen en houtles. namen die me te binnen schieten zijn Iris Janssen, Patty Mundt, Arnoud Wienesse, Saskia en Ellen. De schoolkampen in Terschelling (de Wierschuur) en in Zuid Limburg waren prachtige ervaringen.

2004, ireen Brederode

Mijn dierbaarste herinneringen...

Mijn dierbaarste herinneringen zijn aan de franse lessen van mevr. de Koning, haar literatuur verhalen waren fantastisch.Iedereen heette Piet bij haar in de klas Mijn liefste vreindinnetje was Annelies Verhoeff. helaas zijn we elkaar na het eindexamen helemaal uit het oog verloren. Andere namen van vriendjes en vriendinnetjes die me te binnen schieten zijn Yvon en Jose de Minjer, Laurens In der Maur, Francis Borsten, Phillip Vencken, Berry van lunteren Martijn ?. ik had er een heerlijke schooltijd waar ik met veel plezier aan terug denk.

2004, ireen Brederode
?