Ini Govers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ini Govers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ini Govers heeft 24 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  huishoudschool Maria Mediatrix op de oudbouw die later af is gebrand ik zou graag een foto hebben van de "oude" school ik zat op deze school 1972 tot 1975 toen was het nog 3 jaarsopleiding.

  huishoudschool Maria Mediatrix op de oudbouw die later af is gebrand ik zou graag een foto hebben van de "oude" school ik zat op deze school 1972 tot 1975 toen was het nog 3 jaarsopleiding.

  Maria Mediatrix, 1971

  ik zat op de Maria school in de klas met Carla Haneberg,Ineke Bekkers, Gerry v.

  ik zat op de Maria school in de klas met Carla Haneberg,Ineke Bekkers, Gerry v. Dijk en Annet Aarts, Nicola Ruijs, en 34 anderen!

  Basissch Maria, 1963

  we gingen op woensdagavond de stad in naar de kroeg, kwamen dan te laat terug.

  we gingen op woensdagavond de stad in naar de kroeg, kwamen dan te laat terug. Er was een meisje die rijles had tijdens ons "verblijf " op het internaat. top-pop werd voor ons opgenomen door juf Teeuwessen? ze kwam uit Limburg? ze had een vriend die piloot was of zo, ze ging met hem naar Amerika? klasgenoot uit Rosmalen? is eerder van school gegaan, ze is getrouwd( ze was 17? ) woonde daarna in Berlicum. een meisje uit Den Dungen? had verkering en daar was iets "geheimzinnigs mee? " we mochten het niet weten maar ze was nogal "verdrietig ? " Karin? .... ? later is een andere vriend, of man verongelukt? sorry als je je stoort als je dit leest aan het feit dat ik geen namen meer weet maar het is 30 jaar geleden.

  mspo de lage witsie, 1975

  ?