Ingrid Zoon

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Zoon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Zoon heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vooral leuke herinneringen aan parascholaire activiteiten, bibliotheek commissie, reisjes naar Berlijn en Londen en kamp.

  Vooral leuke herinneringen aan parascholaire activiteiten, bibliotheek commissie, reisjes naar Berlijn en Londen en kamp. Verwarrende jaren als puber. Zie verder mijn profiel.

  St Michaelcollege, 1980

  Ik heb zeer goede herinneringen aan de Jozefschool.

  Ik heb zeer goede herinneringen aan de Jozefschool. De creatieve vrijdagen waarin je keuze workshop kon doen bijv. vlaflip maken. De vele sportevenementen zoals korfbal, voetbal en waterpolo, waar we best prijzen wonnen, de groententuintjes... En de leuke klas waarin ik zat. Vooral in hogere klassen jongens en meisjes pakkertje, maar eerder ook touwtje springen, knikkeren, overloopspelletjes... En gymles van heer Gils met liedje dat we dan zongen: gils is pils, dat is bier en hij is hier! (op voorhoofd wijzen), hij met zijn klapperende gebit. Ik heb veel gespeeld met vriendinnen thuis en de feestjes waren erg leuk.

  R.K.ST.Jozefschool, 1973

  Ik was in die jaren erg bezig met wie ben ik, een introverte puber die toch wel actief was.

  Ik was in die jaren erg bezig met wie ben ik, een introverte puber die toch wel actief was. Was met vele bevriend. Goede herinneringen aan de bibliotheekcommisie en parascholaire uitjes en activiteiten. De interessante lessen maatschappijleer door Hr. Erselina(?), lessen die me raakte en aan het denken zette. De knappe Lodewijk Severijn van geschiedenis, waarvan mijn broer en ik ooit zijn leren jas mochten lenen voor een toneelstuk voor mijn oma. Geweldig dat een leraar dat deed en vooral hij . De godsdienstlessen met spiritueel iemand optillen die op een stoel zat.

  St Michaelcollege, 1980

  ?