Ingrid Vos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Vos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb klas 2 en 3 over moeten doen.

  Heb klas 2 en 3 over moeten doen. Tijdens de Franse les bij Juf Wayong altijd achterin moeten zitten. Voor straf naar de concierge en dan pakjes wegbrengen!!!! en koffie!!drinken in het koffiehuis. Zat bij Els van Wingen, Nel Verschragen, Jenny Verhagen, Tineke etc. in de klas. Hebben bij een medeleerling tijdens de typeles sambal op zijn boterham gesmeerd omdat hij altijd tijdens de les zat te eten ik geloof dat hij Ton of Tom heette. Bij Dhr. Groeneveld nederlands gehad af en toe had hij last van migraine-aanvallen. Gym krregen van een juf die les gaf in een broekrok met spaanse sloffen, ze had ook altijd een knot in het haar.

  Lagere en Middelbare Detail..., 1969

  Kan me weinig herinneren.

  Kan me weinig herinneren. Ik heb in klas 1,2 en 3 gezeten. Halverwege klas 3? ben ik van school gegaan en verhuisd naar Mariahoeve. Ik ken nog wel een Inge en nog een Ingrid. In deze periode hebben we ook nog in een noodgebouw gezeten op de zijdes.

  Hammarskjoldschool, 1962

  Heb maar kort op deze school gezeten.

  Heb maar kort op deze school gezeten. Als het goed is in de 3 en/of in de 4e klas. Ik kan nog 1 naam herinneren deze is Sylvia die woonde op de Tarwekamp.

  Van Heutszschool, 1964

  ?