ingrid wijck

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingrid wijck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ingrid wijck heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het houten kleuterschooltje.

  Het houten kleuterschooltje. Ik herinner me nog juf Balfoort en juf Goudswaard. Juf Balfoort was nog een vriendin van mijn moeder uit Indonesie en kwam dus vaak bij ons thuis. Juf Goudswaard at meestal tussen de middag bij ons thuis. Verder herinner ik me nog de feestjes op school, zoals Sinterklaasfeest en verkleed op school komen als engeltje, waarna er een optocht volgde. Mijn vriendinnetje in die tijd was Evelien v.d. Net. Ik was 5 jaar en erg verdrietig toen dit gezin naar Zuid-Afrika emigreerde.

  De Hummelhoek, 1960

  Na van mijn vorige school verwijderd te zijn kwam ik op deze strenge school terecht.

  Na van mijn vorige school verwijderd te zijn kwam ik op deze strenge school terecht. Ik heb niet echt fijne herinneringen aan deze school. De directeur was dhr. Oevering. Leerkrachten die ik me nog kan herinneren zijn Dhr. Bos, Barendrecht en Brinkerhof (brrrr). Okey, wij waren ook geen lieverdjes maar bepaalde leerkrachten waren ook niet echt normaal. Heb wel leuke herinneringen aan mijn klasgenootjes. Leerlingen die ik me nog kan herinneren zijn: Bobbie Jansen, Peter Troost, Fenna Prins, Jose Doedeijns, Jules Haye, Boonstoppel, Teus van Heteren, Joke...?, Rudy....? Roy Rader, Grace Verlaan en natuurlijk Olly Muller die nog steeds mijn vriendin is. Ik weet nog dat we een excursie naar een museum in Amsterdam hadden. Met een groepje zijn we ervandoor gegaan (Roy, Rudy, Olly, ik... en nog 2 dacht ik, maar weet niet meer wie) en hebben gezamelijk heel de dag in Amsterdam doorgebracht. Vreselijk veel lol gehad. Bij familie van Rudy hebben we nog heerlijk gegeten en waren nog net op tijd terug bij de bus. Echt een wonder dat niemand het heeft gemerkt.

  MAVO Sterrenburg, 1970

  Ik heb niet lang op deze school gezeten.

  Ik heb niet lang op deze school gezeten. Eerlijk gezegd deed ik ook niet erg mijn best en leefde vooral met de slogan "lang leve de lol" , waardoor ik na ongeveer 1 1/2 jaar naar een andere MAVO moest. Spijt natuurlijk, maar ik had het er ook zelf naar gemaakt. Ik zat dan ook regelmatig bij Spek(kie) als ik weer eens na moest blijven. Leerkrachten die ik me nog kan herinneren zijn Dhr Rietveld, Daems, Polderman, v.Veen (een hele lieve man), Hoogenboezem, Kortleve (oftewel Peukie)waar ik regelmatig straf van kreeg, Rooker (brrrr, de gymleraar), en v.Eck. Jaren later heb ik weer bij v.Eck in de klas gezeten toen ik een avondopleiding computercursus volgde. Dat was erg leuk. Enkele klasgenootjes die ik me nog kan herinneren zijn Nel Zanen (was mijn vriendin), Onky Croes (oftewel Charl), Cora Terlouw, Dick Ansinck, Hans Schook, Gerda Dijksman, Bram Smit, Han Koolmees, Hilda van Ommen, Marga Middelkoop? Marjan de Boef?, Mira ....? Gerard...? Met Nel Zanen en Gerda Dijksman ging ik het meest om.

  Koningin Wilhelmina, 1968

  ?