ingrid vanrooijen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingrid vanrooijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ingrid vanrooijen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja ik zat op deze school en zie nu pas dat onze school er twee keer in staat, 1 keer onder lhno en de andere keer onder leeuwenburg.

  Ja ik zat op deze school en zie nu pas dat onze school er twee keer in staat, 1 keer onder lhno en de andere keer onder leeuwenburg. Audrey heeft wat foto's en op 1 van de foto's staan een paar ?? Dat zijn Jose Wilsens en Jeanette Burgman haha nice om te zien. Jose Wilsens was mijn vriendin en ik zie ze nu nog soms en het mooie is dat haar kids ook weer op de lagere school van mijn kids hebben gezeten. Veel lol en leut, weinig leren, zingen in Galaxy Den BOsch met Hennie Huisman jaja dat was in 1984 samen met Monique de Gans hihaaaa

  l.h.n.o., 1980

  ik ging om met o.

  ik ging om met o.a. nicole van stipdonk en lisette van kleef en de leukste leraar was toch wel frans ruis die jammer genoeg veel te vroeg is overleden.ik had rooie haren dus daar werd van alles over gezegd maar ik was wel een terug vechtertje en niet snel klein te krijgen. Daarna ben ik naar de Leeuwenburg gegaan waar ik eigenlijk 4 jaar niets heb uitgevreten maar wel ongelooflijk veel lol heb gehad. Ik zat in de schoolband waar we mee opgetreden hebben in discotheek Galaxy waar de toen nog niet zo bekende Hennie Huisman ons aan kondigde en de show presenteerde dat was wel keigaaf.Marga Verkammen ookwel Max genoemd was voor mij in die tijd het allerbeste wat me was overkomen en ik heb heel veel steun van haar gehad in een tijd dat ik het erg moeilijk had en mocht ze dit ooit nog eens lezen "je was de beste".Mike Huberts is ook iemand die ik nooit zal vergeten want wat heb ik een soris met die man gehad maar dat is allemaal goed gekomen in mijn laatste jaar en hij was toch wel een lieverd. Ik ben de opleiding ziekenverzorging gaan doen in Amstelveen en daarna heb ik nog wat jaartjes in de horeca gewerkt tot ik zwanger was van mijn eerste dochter Kim en 2 jaar later volgde haar zusje Lotte haar op. Ik start nu weer een nieuwe opleiding en wel spw3 en kijk daar erg naar uit.Ik hoop dat er meer mensen komen kijken op deze site het is leuk om te zien wat er van anderen is geworden en wat ze tegenwoordig doen en zo dat geld ook voor leraren dus. Ik heb inmiddels spw 4 gedaan en wel verkorte opleiding in 1,5 jaar en ja dat was zwaar met een gezin erbij. Ik heb 2 jaar gewerkt in Eindhoven met verstandelijk gehandicapten en nu werk ik sinds kort in Vught op de Groote Cingels 13 ook met verstandelijk gehandicapten en het bevalt me prima. Gr Ingrid van Rooijen (van den Berg)

  de Baarzen, 1973

  ?