ingrid vanmarum

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingrid vanmarum en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ingrid vanmarum heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  herinnering? ja schelhaas van aardrijkskunde en biologie, had zeer flauwe grapjes.

  herinnering? ja schelhaas van aardrijkskunde en biologie, had zeer flauwe grapjes. met de derde klas naar london(leuke herinneringen aan)van zuilen?wiskunde, vervelende vent, en natuurlijk leraar nederlands kraaijmaat, geweldige leraar!top van engels, van santen van maatschappijleer(leuke stropdassen droeg hij. schouwenaar sport, namen van klasgenoten? heel weinig, wilma, john, coen, ankie,belinda en ingrid, henk tonnie?heel verlegen jongen, en erika (woonde achter de school,verder leuke herinneringen maar ben de namen van de klasgenoten vergeten, moet de fotos er maar eens bijhalen. schoolliefde? ja wel een paar en degene die dit leest kan zich dat vast nog wel herinneren

  2004, ingrid vanmarum

  herinnering? ja in de zesde klas gingen we op kamp en was reuze leuk Ook de leraar uit de 4de? klas, gaf veel strafwerk, maarja kwas ook niet echt een brave geloof ik.

  herinnering? ja in de zesde klas gingen we op kamp en was reuze leuk Ook de leraar uit de 4de? klas, gaf veel strafwerk, maarja kwas ook niet echt een brave geloof ik.de meester van klas 5 was echt een lieverd, kwam ik later op de mavo tegen.

  2004, ingrid vanmarum
  ?