Ingrid van Hees

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid van Hees en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid van Hees heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  MEAO secretarieel gedaan.

  MEAO secretarieel gedaan. Ik kan me het schoolkamp van 1986, klas R1A in Arcen nog wel herinneren. We waren in die tijd altijd met z'n zessen bij elkaar. In de pauze veel bezoeken gebracht aan de bakker in de buurt..

  Economisch Lyceum Eindhoven, 1985

  Een jaartje schakelklas, bij meneer Ebing.

  Een jaartje schakelklas, bij meneer Ebing. Ik weet nog dat hij als hobby bijen had. Ik ging veel om met Yvonne van de Berg, Sander van de Griendt en Olaf Sijmen En toen op 1 april brandde de school af en moesten we naar de Boschdijk fietsen. Dat was een flinke fietstocht. Maar waar is iedereen gebleven van dat jaar?

  Floor Evers Argonoutenlaan, 1980

  1e klas van Hems, Engels van Retera "gehaktbal op wielen!" riep hij altijd door de klas en zo had hij nog wel wat uitspraken over bv.

  1e klas van Hems, Engels van Retera "gehaktbal op wielen!" riep hij altijd door de klas en zo had hij nog wel wat uitspraken over bv. de "ballentang". Duits van Van de Berk (onze Helmond Sport supporter). En muziek van Hr Bulten. Als ik 99 Luftballons van Nena hoor, moet ik altijd aan hem denken. Die tekst van dat nummer is goed blijven hangen.. En Hr Munichs, we zijn daar nog op kamp geweest.

  Scholengemeenschap Nuenen (..., 1981

  ?