Ingrid van Raalte-Doorman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Almere

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid van Raalte-Doorman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid van Raalte-Doorman heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet zoveel ermeer van.

  Ik weet niet zoveel ermeer van. Alleen de Sinterklaasfoto's

  Kleuterschool De Bosanemoon, 1955

  Ik heb 1 jaar op de Abel Jansz Tasmanschool gezeten.

  Ik heb 1 jaar op de Abel Jansz Tasmanschool gezeten. Ik had niet zo leuke lagereschool tijd gehad en had toen in mijn hoofd als ik 15 ben dan ga ik werken en zo gebeurde het dat ik 1 jaar LEAO heb gedaan. Dat was wel een leuk jaar. Alleen weet ik geen namen meer. Behalve Jan Koning waar ik een tijd verkering mee hebt gehad, hij woonde achter de Bos en Lommerweg achter de winkel waar ik toen ging werken.

  Abel Jansz. Tasmanschool, 1965

  Geen favoriete herinnering aan de Jan Evertse school.

  Geen favoriete herinnering aan de Jan Evertse school. Niet echt ,werd enorm gepest en uitgescholden als Olyfje. Ik kwam in het tweede jaar nov.1960 op de Jan Evertse school bij een juffrouw de Boer? die was wel aardig. Vanaf de derde klas zat ik bij Meester de Roode.Niet zo aardige meester. Ik weet nog dat ik hem een uitbrander heb gegeven, omdat hij meer over zijn gezin sprak, dan les gaf. De hele school wist het gelijk. Meester de Roode had ik 3 jaar achter elkaar, in de 3e,4e, 5e en 6e klas. Ik weet nog wel dat we een handwerkjuf hadden en die mooie verhalen vertelde uit Indonesia uit de oorlogstijd. Ik weet ook helemaal geen namen meer van leerlingen. Alleen Marjan en ik dacht haar hartsvriendin Lydia? die woonde net zo als mij in de Vespuccistraat.Ook weet ik nog dat we een Yvonne in de klas hadden zitten en zij woonde op het Mercatorplein.Ik ben daarna nog 1 jaar op de LEAO Abel Jansz Tasman school( naast de Jan Evertse school)geweest en daarna ben ik gaan werken bij Inden confectie op de Bos en Lommerweg op mijn 15e.(nov.1966) Ondanks de vervelende jaren vind ik het jammer dat ik geen foto's kan vinden uit mijn tijd. Zelf heb ik door omstandigheden geen foto's uit die tijd. Ik ben getrouwd (in 1977)met Jan van Raalte en wij hebben een dochter Alexandra 20 jr. en een zoon Björn 18jr.Toen onze kinderen op de Regenboog school zaten heb ik heel veel vrijwilligerswerk gedaan, en dat was erg leuk.Ook vrijwilligerswerk bij VC Allvo Volleybalin Almere. We wonen in Almere haven, al 19 jaar en dat bevalt ons prima.

  Jan Evertsenschool, 1961

  ?