Ingrid van der Wal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid van der Wal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ingrid van der Wal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Lopend naar school, vaak samen met Ellen de Boer.

  Lopend naar school, vaak samen met Ellen de Boer. Spelen op het schoolplein, boompje wisselen, kaatsen tegen de muur, sneeuwballen gooien tegen de Gids. Gymen in de Scheg (touwen, touwtrekken en slagbal waren favoriet, sportdagen op het waterzuiveringsterrein. Schaken, tafeltennis (als ik het goed heb was ons meisjes team kampioen van Uithoorn), schoolvoetbal (we gingen zelfs zelf trainen na school), de fancy fairs met de bingo erbij, de musicals en het lustrumfeest met de zeephelling. Kortom erg veel herinneringen...

  2004, Ingrid van der Wal

  Erg leuk om het een en ander te lezen over oudklasgenoten en weer even aan de Snelliustijd te denken.

  Erg leuk om het een en ander te lezen over oudklasgenoten en weer even aan de Snelliustijd te denken. Wat is dat alweer lang geleden! Fietsend van Uithoorn naar Amstelveen met Vanessa, Marinka en Patricia, begonnen in de brugklas B2 van dhr. Sam (Berney op de klassefoto ben ik nr 15). Daarna naar het VWO. Wat mij het meest is bijgebleven zijn de tussenuren, slootjespringen, in de soos zitten kletsen, sportdagen, reisjes naar Saarbrucken en Woking.

  2004, Ingrid van der Wal
  ?