Ingrid Pluijm

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Schiedam

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Pluijm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Ingrid Pluijm heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 11

  op zondagmiddag onder de kerk in pendrecht.

  op zondagmiddag onder de kerk in pendrecht. ook ging ik op dinsdagmiddag wel eens mee (samen met m'n vriendin Margot) naar de "ouden van dagen" in de meerweide. Sinterklaasfeest in Meerweide nog als zwarte piet gespeeld. Leuke tijd.

  2007, Ingrid Pluijm

  heb op deze school avondmavo gedaan (2 jaar ipv 3).

  heb op deze school avondmavo gedaan (2 jaar ipv 3). weinig naar les, wel schoolonderzoeken en examens gedaan. Tot verbazing van leraar Duits toch geslaagd na een 2 voor een schoolonderzoek (naamvallen etc, niet echt mijn ding) hahaha. Op 13 juni 1985 niet naar de diploma-uitreiking, maar naar een geweldig concert van Bruce Springsteen in de Kuip.

  2007, Ingrid Pluijm

  In de klas samen met Joke Duvekot.

  In de klas samen met Joke Duvekot. (we waren bijna tegelijk jarig, zij 5 december en ik 10 december) verder niet veel herinneringen. Wel dat m'n broer Paul in het weekend voor dat hij naar de kleuterschool zou gaan werd aangereden en zijn been brak. Hij is daarna nog een tijdje met een gipsbeen naar school gegaan.

  2007, Ingrid Pluijm
  ?