Bekijk het volledige profiel van In Kie Kennikniet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

In Kie Kennikniet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

CMV Samenlevingsopbouw & E...

CMV Samenlevingsopbouw & Educatie. Heb een hele leuk tijd gehad op deze school, maar ben nu blij dat ik aan het werk ben, wat was ik het zat zeg om naar school te gaan. Vooral de 3e jaars stage was erg leuk en de vele uitstapjes en kampen waren ook altijd erg gezellig.

2003, In Kie Kennikniet

Eerst twee jaar op de Koningst...

Eerst twee jaar op de Koningstraat met Engelse les van mw de Heer, altijd gezellig. Vanaf de derde naar het Halmaheiraplein, ook erg gezellig. In de pauzes voetballen bij de KNVB en lekker voor de school hangen! He Jari, hoest? Herken je het nog, voetballen bij de KNVB?! Ik jou verhaal over de studielokalen op de Koningstraat wel hor hahahahahaha!!!

2003, In Kie Kennikniet

Heb een leuke tijd gehand op "...

Heb een leuke tijd gehand op "de Baaf" Juffrouw Besjes in groep 3, meester Heijdeman in groep 8 met de nacht van groep 8. We hadden een sponsornacht les, waarmee we geld ophaalde om de Finnen een week over te halen naar Nederland. Allemaal janken bij het afscheid van de lagere school! He Alex hoe is het met je?

2003, In Kie Kennikniet
?