Ingrid tenBarge

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid tenBarge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ingrid tenBarge heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  nooit vergeten! Zuster wilhelmien, zij leerde mij breien.

  nooit vergeten! Zuster wilhelmien, zij leerde mij breien. Mocht ook vaak mee, om een restje gekookte melk op te drinken. Kinderen die in de 2e klas of hoger zaten, moesten een dag terug naar de eerste als ze met hun kroontjes pen hadden geknoeid.

  2003, Ingrid tenBarge

  7 jaar op deze school rond gelopen.

  7 jaar op deze school rond gelopen. Via de HAVO naar de MAVO en weer terug naar de HAVO. Veel leraren gehad. Goede herinneringen aan Carien Bruins, heeft me door een moeilijke periode gesleept. Met Allet het Hart veel plezier gehad. Ze was mijn klassenlerares in 4 Mavo. Ken niet veel namen meer van klasgenoten. Hr. Cox heeft me voor Engels laten zakken, later op de Havo. Balen! Herinner me ook nog het afscheid van Frank Janssen. Erg emotioneel toen.

  2003, Ingrid tenBarge

  mijn leukste tijd op deze school, was de 6e klas bij Mr.

  mijn leukste tijd op deze school, was de 6e klas bij Mr. Verwater (als ik het goed onthouden heb) Hij viel welliswaar vaak in voor de vertrekkende dir. Mr. Brokken, maar hij wist het erg gezellig te houden. Wij zongen vaak, waarbij hij op gitaar speelde.

  2003, Ingrid tenBarge
  ?