Ingrid Stroo

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Stroo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Stroo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vond het een leuke school waar je veel nieuwe mensen leerde kennen uit andere plaatsen.

  Vond het een leuke school waar je veel nieuwe mensen leerde kennen uit andere plaatsen.Ik ging veel om met Rita Runhard, Marianne veen,Winanda borger, Marjan Prins,Henk-jan Popken en Mark Schuringa.

  de Voorde, 1987

  Moest erg wennen tussen alleen maar meiden zitten, omdat ik van de mavo kwam, maar uiteindelijk is het goed gekomen en toch plezier gehad.

  Moest erg wennen tussen alleen maar meiden zitten, omdat ik van de mavo kwam, maar uiteindelijk is het goed gekomen en toch plezier gehad. Ging veel met Judith Bouwhuis en Dorien Hulleman om. En veel meer met de meiden uit Slagharen, een leuke tijd gehad met zijn allen.

  LHNO, 1986

  Meneer Groten was mijn favoriete leraar, heb erg veel lol gehad en was verliefd was op alfred kosse maar kreeg verkering met marco beniers.

  Meneer Groten was mijn favoriete leraar, heb erg veel lol gehad en was verliefd was op alfred kosse maar kreeg verkering met marco beniers. Na twee jaar moest ik naar de lhno , vondt ik heel erg wou niet echt maar moest wel.

  De zeven linden, 1984

  ?