Ingrid Stoter

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Stoter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ingrid Stoter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ik kwam net uit suriname toen ik op deze school kwam en wat ik nog goed weet dat wij één van de eerste zwarte mensen waren die daar op school zaten er was nog een jongen(ronald Groen.

  ik kwam net uit suriname toen ik op deze school kwam en wat ik nog goed weet dat wij één van de eerste zwarte mensen waren die daar op school zaten er was nog een jongen(ronald Groen....??) die ook donker was. Aan Manja van Brummelen en Roelie Kadijk denk ik nog vaak, waar zijn ze gebleven en wat is er van ze geworden. na mijn lagere school ben ik vehuisd naar Weesp.

  2003, Ingrid Stoter

  ik heb hele fijne herineringen aan deze opleiding en vele namen die genoemd worden komen mijn nog heel bekent voor.

  ik heb hele fijne herineringen aan deze opleiding en vele namen die genoemd worden komen mijn nog heel bekent voor. zou het ook leuk vinden om ze ook weer eens te zien of spreken. zelfs de periode in het zusterhuis was fijn en gezellig. Ik werk nu in zorgcentrum Nieuw Groenland in zaandam als praktijkbegeleidster, en een paar avonden in de zorg.

  2003, Ingrid Stoter
  ?