Ingrid Storm

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Storm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Storm heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  toen ik op school zat heette de hoofdmeester mijnheer van de Mast.

  toen ik op school zat heette de hoofdmeester mijnheer van de Mast. We hadden zuster Elfida in de zesde klas, en een meester die naar Lelystad verhuisde. Namen uit de klas die ik mij herinner zijn: Rianne Rutten, Miranda, Annemarie, Sanny Mientjes, Kees Veenings, Marco Doets, Sandra Kuipers, Nicole Boet en Wim Vink.

  Liduinaschool, 1974

  toen ik op school zat heette de hoofdmeester mijnheer van de Mast.

  toen ik op school zat heette de hoofdmeester mijnheer van de Mast. We hadden zuster Elfida in de zesde klas, en een meester die naar Lelystad verhuisde. Namen uit de klas die ik mij herinner zijn: Rianne Rutten, Miranda, Annemarie, Sanny Mientjes, Kees Veenings, Marco Doets, Sandra Kuipers, Nicole Boet en Wim Vink. deze school staat ook te boek als Pertus Canisiusschool. Misschien kom je daar nog meer oude bekenden tegen!

  St Liduina, 1974

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. Het leukst vond ik samen met Heidi koffie drinken in de stad met een warme appelbol, Maandagochtend onder het eerste uur koken!

  KV/JV, 1983

  ?