Ingrid Stoop

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Stoop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Stoop heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook mijn oudere broer Paul en jongere zusje Karin zaten op deze school.

  Ook mijn oudere broer Paul en jongere zusje Karin zaten op deze school. Mijn schoolliefde tijdens reis naar Luxemburg: Peter Kemperman, 26 jaar samen geweest.. Heerlijke tijd gehad, lekker onbezorgd, dhr. Hendruks die zo nu en dan dacht dat we aangevallen werden en onder zijn bureau dook, dhr Peters;soort Toon Hermans, dhr, Dikhoff die iedereen in zijn hemd probeerde te zetten, de handwerkjuf die mij ten zeerste mijn verkering afraadde, een themaweek op school waarbij foto's werden ontwikkeld, erg leuk. Juf Elias gaf ons voorlichting; er viel iemand flauw in de klas..., dhr. Giessen met zijn smerige shaggies in de klas,dhr. Lieshout die altijd in zijn rol bleef, Als ik terugdenk ervaarde ik de school als een veilige plek waar ik me thuisvoelde. Behalve..een spannende inval met fietskettingen e.d. van een stel jongens die niet op deze Padberg zaten maar even verhaal kwamen halen bij leerlingen van deze school, de opvang na het overlijden van mijn vriendin Evelien Hopman (toen 14 jaar)was ook bijzonder.

  Padberg MAVO, 1970

  veel leuke herinneringen;softbalop schoolplein, de drie dikke bomen met de ronde banken eromheen, zuster Matthia die mijn tand eruit getrokken heeft, meester Nooteboom met zijn krulletjes, de fietstocht iedere dag, met slecht weer bracht mijn vader ons me

  veel leuke herinneringen;softbalop schoolplein, de drie dikke bomen met de ronde banken eromheen, zuster Matthia die mijn tand eruit getrokken heeft, meester Nooteboom met zijn krulletjes, de fietstocht iedere dag, met slecht weer bracht mijn vader ons met de auto, of we gingen met de bus (en hoopten dat chauffeur Jan hard over de spoorbaan reed), meester Wels die de mooie meisjes van de klas voortrok (en nog steeds een sportieve verschijning is...)

  Antoniusschool, 1971

  ?