Ingrid Schaafsma

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Schaafsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Schaafsma heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke tijd gehad hier en bijzondere herinneringen omdat in het jaar dat ik er begon te werken mijn moeder in december overleed.

  Hele leuke tijd gehad hier en bijzondere herinneringen omdat in het jaar dat ik er begon te werken mijn moeder in december overleed. Veel mooie warme reacties gehad van leerlingen en collega's. Veel gelachen ook daar met Ron Breeschoten en Eric Velleman o.a. Benieuwd hoe het met collega's en leerlingen gaat.

  Bartimeus OWI voor Visueel ..., 1993

  Eerste 3 jaar in Delft, daarna verder in Rotterdam in een vaag kantoorgebouw.

  Eerste 3 jaar in Delft, daarna verder in Rotterdam in een vaag kantoorgebouw. Sectie Duits tienduizend keer gezelliger dan sectie Engels. Ard, Mieke, Annet ( meine Reife war ja platt )Bianca, Corinne en Keimpe- We waren een apart clubje bij mekaar. Met Mieke nog steeds contact.

  Lerarenopleiding Zuid West ..., 1986

  7 jaar op deze school gezeten, achteraf lang zo leuk niet als het toen leek.

  7 jaar op deze school gezeten, achteraf lang zo leuk niet als het toen leek. Wel leuke herinneringen aan de Playback Dolly-Dots, aan van der Zee, van der Kamp en de Havo-5 stunt ( overnachten in de lerarenkamer )Het CJIM-schrift, Cassandra, Jenny, Ingrid, Marcia. Ik heb ze nog ! Gym van Bannink was altijd gaaf, behalve als we naar het veld moesten maar dan konden we wel weer mooi te laat komen bij de volgende les. Krijgsheld, Eppink, Knoop, Riet, en Vogel ( mister Bird )daar mochten we roken in het decanaat-kamertje. Op de HAVO altijd zwaaien naar Hagoort- lieve man- Van der Tas bij de trap met de sleutelbos in de hand. O ja en baaluren, kon je snipper'uurtje' opnemen, ideaal !

  Christelijke Scholengemeens..., 1979

  ?