Ingrid Roosch

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Roosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Roosch heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier maar 1 jaar gezeten.

  Ik heb hier maar 1 jaar gezeten. Op de laatste schooldag werden we opgehaald met een huifkar voor mijn afscheidsfeestje. In de huifkar het hele dorp door met vele kinderen op de fiets erachteraan. Ik weet ook nog dat ik een keer ben gevallen, bovenlip kapot, en niet naar het ziekenhuis ben gebracht om het te laten hechten. Ik heb het litteken nog. Mijn beste vriendje was Koen Mouthaan, achterbuurjongen. En mijn Halfbroer zat hier ook op school, Maarten Roosch.

  Nutsschool Beneden Beekloop, 1973

  Alleen de propedeuse getracht te halen, maar door problemen met statistiek niet gehaald.

  Alleen de propedeuse getracht te halen, maar door problemen met statistiek niet gehaald. Wel een leuke tijd gehad bij Biton.

  Rijksuniversiteit Utrecht, ..., 1986

  Oprichten van Studentenvereniging Square Circle.

  Oprichten van Studentenvereniging Square Circle. De feesten en het dansen in de SAAM. Kroegtijgeren in "De Heks" (-enketel). Leuke opleiding en veel goede vrienden. Veel gelachen en ik heb er mijn man, Rik Pieterse, ontmoet. Praktijkscholen bezoeken was altijd erg gezellig.Goede vrienden: Rik, Peter den Ouden, Esther de Ridder, Mark Timmermans, Eveline Wassink (waar ben je?), Judith van Leeuwen en nog veel meer.

  Hogere Agrarische School La..., 1987

  ?