Ingrid Rietveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Rietveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Rietveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Oh, wat een super lagere school was dit! We hadden ook een te gekke klas.

  Oh, wat een super lagere school was dit! We hadden ook een te gekke klas. Een reunie zou gaaf zijn....namen, volgens mij ken ik ze nog allemaal, maar; Wilma, Esther, Johantina, Mieke,Michiel, Pascal (werd door juffr.Bos aan zijn oor de klas uitgesleurd) Arjan, Paul, Diana, Rene, Miranda, Sandra, Taco (verhuisd naar Frankrijk) Alexander, Ricardo (hij is in de brugklas verongelukt) meester van Ginkel natuurlijk, van Nimwegen, Haasjes, juf Bep en juf Bos.

  Wegwijzer, 1975

  Ik kan mij eigenlijk alleen maar herinneren dat ik zo vreselijk veel heb gelachen.

  Ik kan mij eigenlijk alleen maar herinneren dat ik zo vreselijk veel heb gelachen. Tsjonge, dat mis ik wel een beetje. vooral met Marijke Krouwel en Marcel...en die lange uit Ijsselstein met dat krulletjes haar,Ronald...Shanti en Mirella, Chantal, Christy, Aurelli, en dat jochie dat uit zijn lichaam kon treden..... de Wit heette ie geloof ik.Oja een Eertze, Jaap uit Vleuten die ons wijsmaakte dat hij eigenlijk rood haar had en dat zijn moeder zijn haar al sinds dat hij baby was verfte. David en Frits (die had het Heizeldrama in zijn agenda geplakt. Nou en ga zo maar door. LACHEN LACHEN LACHEN en een beetje opletten dan.

  Christelijk College Abstede, 1988

  De namen die ik mij nog herinner zijn o.

  De namen die ik mij nog herinner zijn o.a. Betty Maitimo, Fatima el Boujoufi, Angelique...(haar ouders hadden een kasalon) de breakdance groep, er liepen een paar O'neiltjes rond (eentje met grappige oortjes) Roswitha Fleury. Een reunie zal wel heel gaaf zijn. Kunnen we allemaal onze excuses aan Spaan aanbieden!!

  Sint Gerardus Majella, 1982

  ?