Ingrid Mateman

Kent 3 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Dronten

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Mateman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Ingrid Mateman heeft 4 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb ruim een half jaar hier op school gezeten.

  Ik heb ruim een half jaar hier op school gezeten. Weet er niet zoveel meer van.Ik woonde toen in de Bilderdijkstraat. Voor de zending mocht er altijd iemand op maandagochtend met kerkje de klassen rond (als ik het mij goed herinner). Ik moet in de klas gezeten hebben met Joke Klompenhouwer, Helga Winkelhorst, Diny v.d.Linde en Hanny Masselink, dacht ik. Van de jongens weet ik het niet meer.

  2004, Ingrid Mateman

  Na de MAVO, ben ik een jaar Vormingsklas gaan doen, samen met Alice Grievink.

  Na de MAVO, ben ik een jaar Vormingsklas gaan doen, samen met Alice Grievink. Een heel andere ervaring, andere vakken zoals, naaien, koken, gezondheidskunde en Kinderverzorging en opvoeding. Toch wel heel leuk. Na school ben ik direct bij de ABN-bank gaan werken. Daar ben ik vertrokken in mei '84, toen ik trouwde.

  2004, Ingrid Mateman

  Ik ben in de tweede klas van de MAVO vriendin geworden met Alice Grievink en vriendinnen zijn we nog steeds, ondanks dat ik alweer 20 jaar uit Aalten weg ben en in Dronten woon.

  Ik ben in de tweede klas van de MAVO vriendin geworden met Alice Grievink en vriendinnen zijn we nog steeds, ondanks dat ik alweer 20 jaar uit Aalten weg ben en in Dronten woon. Ik heb goede herinneringen aan dhr. Joldersma, dhr. v.d.Zaag, dhr.Scholten. Muziekles van dhr.te Winkel was niet zo geweldig.

  2004, Ingrid Mateman
  ?